INSTAL·LACIONS


L’Institut Dental La Noguera, a la ciutat de Balaguer, és un centre modern dotat de l’última tecnologia per tenir cura de la teva boca. Amb una superfície total de 170 m2, disposem de dos boxs, un quiròfan i un laboratori protèsic, a més d’una sala VIP i una altra d’espera per a la comoditat de pacients i acompanyants.

Recepció La Noguera

El nostre objectiu és poder oferir un servei integral per a la salut bucodental de petits, joves i grans. Per això, a les nostres instal·lacions oferim serveis que, en altres clíniques, se solen externalitzar, com la realització d’exploracions amb la TC, per tal de detectar possibles complicacions de manera precoç.

La Noguera

TC


Incorporem a les nostres instal·lacions una TC amb la qual obtenim imatges a mida real en 3D de l’anatomia bucal del pacient. Juntament amb un programa de realitat virtual i l’arxiu de les imatges del pacient, es fa una recreació digital de la ubicació dels implants, de manera que es pot seleccionar la millor posició i orientació abans de fer la intervenció en boca real.

TAC La Noguera

D’altra banda, la TC és una eina que ens permet fer un diagnòstic més ajustat de les diferents patologies, com també tenir més precisió per avaluar el millor tractament per a cada pacient. La visió tridimensional que genera dóna molta més informació que les radiografies tradicionals.


Configurar Cookies
  BENCHMARKS  
Loading Time: Base Classes  0.0047
Controller Execution Time ( Clinica / Index )  0.0283
Total Execution Time  0.0330
  GET DATA  
No GET data exists
  MEMORY USAGE  
16,757,456 bytes
  POST DATA  
No POST data exists
  URI STRING  
la-clinica
  CLASS/METHOD  
clinica/index
  QUERIES  
Database driver is not currently loaded
  HTTP HEADERS  (Show)
  CONFIG VARIABLES  (Show)