IMPLANTOLOGIA I CIRURGIA BUCAL GUIADA PER ORDINADOR

Som líders en implantologia gràcies a un equip capdavanter especialitzat en aquesta disciplina. A més, fem servir de l’última tecnologia per a una cirurgia tan poc invasiva com sigui possible, que garanteix una intervenció breu i una recuperació ràpida del pacient.

 

ORTODÒNCIA INVISIBLE (INVISALIGN®)

El sistema Invisalign® ens permet oferir una alternativa més estètica i tan efectiva com l’ortodòncia tradicional amb bràquets. Són fèrules transparents, 100 % personalitzades, dissenyades amb un programa de 3D a partir de les característiques bucals de cada pacient.


ODONTOLOGIA PREVENTIVA

Tenim els millors professionals i la tecnologia més avançada per fer una detecció precoç i crear programes de tractament i seguiment a mida.

DRA. ARIADNA DUART RIERA
ESTÈTICA DENTAL

El nostre objectiu és fer-te somriure. Oferim tractaments personalitzats per recuperar un somriure bonic i natural.

DR. DAVID OLTRA
PROTÈSI DENTAL

Treballem amb els materials més resistents, innovadors i estètics per restablir la teva salut bucodental de manera definitiva.

OMAR PIÑOL

ODONTOPEDIATRIA

Som especialistes en el tractament d’infants i adolescents. Per això, establim amb ells una bona relació i afavorim que es familiaritzin amb l’equip instrumental.

DRA. ARIADNA DUART RIERA
PERIODÒNCIA

Per recuperar la salut de la geniva dissenyem tractaments a mida de neteja i seguiment que, a més d’un somriure atractiu, garanteixen una base sòlida per a les dents.

ENDODÒNCIA

La tecnologia més avançada i els estris més precisos faciliten que actuem amb rapidesa i que tractem el nervi infectat sense dolor, de manera que es redueixen les molèsties posteriors.

DRA. ARIADNA DUART RIERA


  BENCHMARKS  
Loading Time: Base Classes  0.0169
Controller Execution Time ( Especialitats / Index )  0.0775
Total Execution Time  0.0945
  GET DATA  
No GET data exists
  MEMORY USAGE  
28,308,272 bytes
  POST DATA  
No POST data exists
  URI STRING  
especialitats
  CLASS/METHOD  
especialitats/index
  QUERIES  
Database driver is not currently loaded
  HTTP HEADERS  (Show)
  CONFIG VARIABLES  (Show)